1. Modalitate de plată

- Plata prin virament bancar (ordin de plată) se efectuează doar în baza facturii proforme emise de SC Contact Lens Specialists SRL în urma confirmării telefonice a comenzii dvs de către consultantantul nostru de vânzări.
Livrarea comenzii se face după confirmarea plății.
- Plata ramburs. Plata se va face către curierul care efectuează livrarea. Dacă optați pentru aceasta modalitate de plată, se va percepe o taxă de ramburs în valoare de 15 Ron. Pentru comenzile mai mari de 200 de lei, nu se percepe taxa de transport. Expeditia se va efectua în urma confirmării telefonice a comenzii dvst-ra către consultantantul nostru de vânzări
- Plata cu card bancar. Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

    
2. Livrare

Livrarea produselor se face prin Urgent Curier, la adresa specificată și confirmată telefonic. Se percepe taxa de 15 lei, pentru livrarea produselor prin Curier Rapid a căror sumă nu depășeste 200 lei. LIVRAREA este GRATUITĂ în cazul comenzilor ce depășesc suma de 200 de lei. Se poate percepe o taxă suplimentară pentru transport în cazul în care localitatea dvs. de domiciliu nu se află în lista localităților din rețeaua proprie a firmei de curierat.
Durata livrării depinde de disponibilitatea produselor comandate. Statusul comenzilor se poate urmări în baza contului client. Dispunem de stocuri la o gama importantă de produse  pentru a va  putea oferi o livrare cât mai rapidă.


3. Garanție

Comercializăm DOAR produse ORIGINALE, ale partenerilor: Bausch&Lomb, Alcon – Ciba Vision, Cooper Vision, Sauflon Pharmaceuticals, Soflex, Menicon, Zeiss-Wohlk, Thea etc. avizate de către Ministerul Sănătății. Garantăm autenticitatea acestor mărci, iar ca urmare, în cazul în care nu sunteți multumiți, produsele sigilate/nedesfăcute vă vor fi înlocuite sau contravaloarea acestora vă va fi returnată.

Termenul de garanţie, care în cazul mărfurilor de consum este de 24 de luni, intră în vigoare o dată cu preluarea mărfii. Dacă pe obiectele vândute, pe ambalajul lor sau pe instrucţiunile lor sunt însemnate termene de valabilitate, în conformitate cu legislaţia specială în vigoare, termenul de garanţie se termină simultan cu aceste termene de valabilitate.
Documentul fiscal pe care îl primiţi împreună cu marfa, serveşte în acelaşi timp şi ca certificat de garanţie.


4. Condiții Comerciale

LentileOnline oferă lentile de contact și soluții pentru întreținerea acestora, consumatorilor care au deja experiența purtării produselor comandate. Prescripțiile care stau la baza comenzii trebuie să fie actualizate cu cel puțin 12 luni înaintea comăndarii unor produse noi.
Conform legii, orice persoană fizică are dreptul de a rezilia contractul cu până la 14 zile de la preluarea mărfii. În cazul rezilierii contractului veţi primi banii în contul menţionat de dumneavoastră, în decursul a 2–10 zile. Cheltuielile de transport legate de returnarea mărfii sunt în sarcina clientului.Nu se accepta produsele desigilate sau cele cu ambalajul deteriorate


5. Despre Noi

LentileOnline dorește să redefinească standardele comerțului ONLINE cu produsele specifice: lentile de contact și soluții pentru întreținerea lor. Simplitatea plasării comenzii, calitatea oferită la un preț avantajos și livrarea promptă sunt țelurile noastre. Ne bazăm pe o experiență în prescrierea lentilelor de contact de peste 15 ani, și vă putem oferi consultanță de specialitate referitoare la mărcile comercializate.

Program de lucru relatii clienti:
    Luni – Vineri: 09 -20
    Sâmbătă: 10 -14

Telefon : 0724 711 000

Email :
    comenzi[at]lentileonline.ro
    contact[at]lentileonline.ro

SC BG OPTIC SRL
J08/766/2013
CUI RO31286248
Sediu : Str Alexandru Vlahuta, Brasov, Romania
IBAN : RO38UGBI00007120001642RON

SC BG OPTIC SRL este înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 31177