Despre noi

Noi, BG Optic, suntem o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in prescrierea lentilelor de contact si a opticii medicale cu mai multe centre de excelenta in centrul tarii.

Suntem specializati in comercializarea lentilelor de contact, a accesoriilor si a solutiilor pentru intretinerea lentilelor de contact. Prin intermediul magazinului online oferim o gama larga de lentile de contact, solutii pentru curatarea lentilelor de contact sau lacrimi artficiale de la cei mai cunoscuti producatori in domeniu, si anume: Bausch+Lomb, Alcon Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson& Johnson, Sauflon Pharmaceuticals Ltd, Zeiss-Wohl, Thea Laboratories.

Totodata, orice purtator de lentile de contact (medicale sau colorate) poate achizitiona lentilele de contact necesare prin intermediul magazinului nostru online, sau telefonic. Satisfactia clientilor este prioritatea noastra, asadar garantam calitatea produselor si livrarea rapida si in siguranta prin intermediul firmelor de curierat.

In situatia in care aveti nelamuriri sau intrebari privind lentilele de contact, personalul nostru va sta la dispozitie, oferindu-va informatiile necesare si ajutor pentru gasirea solutiei potrivite pentru vederea dumneavoastra.

SC BG OPTIC SRL
Str. Alexandru Vlahuta nr 61
Brasov
Romania

Reg. com. J08/302/2013
CIF: RO31286248
IBAN: RO38UGBI00007120001642RON
Banca: Garanti Bank

Tel: 0724 711 000
Email: contact@lentileonline.ro
 
Program de lucru:
Luni - Vineri: 10 - 18
Sambata: 10 - 14
 

Catre toti cei care ne viziteaza, va multumim pentru votul de incredere si va uram eCumparaturi placute!

Echipa LentileOnline . ro